Контакт

Слободно пишете е-маил по било кое барање.


   
 
     Доколку имате потреба од нашите консултантски сервиси или прашања слободно контактирајте не на:
 
     Моб: +38975684796
     Е-маил: info@centriumtech.com
     За технички прашања поврзани со Центриум Теч ЛТД
     Академијата, пратете е-маил на: support@centriumtech.com
     Ви благодариме на интересот за нашата компанија.